Klassisk yoga

Lokaler

Stigtomta -

Loftet,

Skolvägen 10

Klassisk yoga/yinyoga

Klassisk yoga grund

På den här kursen praktiserar vi fysiska positioner (asans) både genom att utföra de dynamsikt men även att vila i dem en längre stund. Aningsövningar (pranayama), meditation och djupavslappningen Yoga Nidra är viktiga delar av kursen som hjälper till att släppa fysiska, mentala och emotionella spänningar. Du får under denna kurs en möjlighet att komma närmare dig själv på alla plan. Kursen är för dig som inte praktiserat yoga tidigare eller som vill gå om en grundkurs.

 

Ojämna måndagar 27/3, 10/4, 24/4, 8/5. 22/5

17.30-19.15

Pris: 650 kr

Anmälan nataraja.bokadirekt.se


Klassisk yoga fortsättning

Under denna kurs praktiserar vi meditationstekniker, yoga nidra och prana nidra som kräver en viss meditations vana som du fått från tidigare kurs hos mig eller på någon annan kurs. Innan meditationen och avslappningen praktiserar vi asanas och pranayama som tidigare men med några nya positioner. Vii praktiserar övningar för att rena/väcka upp de energi center/chakran som vi alla har. Om du vill vara med på denna kurs men inte praktiserat yoga tidigare eller om känner dig osäker kontakta mig så kan vi ses för privata yoga lektioner innan kursens början.

 

Jämna måndagar förutom det sista kurstillfället som är en ojämn vecka 20/3, 3/4, 1/5, 15/5, 29/5, 5/6

17.15-19.15

Pris: 750 kr/6 ggr

Anmälan nataraja.bokadirekt.se


 Workshop!


Lördag 10 juni

13-16 på Centralbadet


Anmälan sker via centralbadets hemsidaWorkshops

Under denna workshop utforskar vi kroppen, sinnet, känslor och nadis/meridianerna (energiödet i kroppen) genom klassisk yoga och yinyoga där vi gör asanas både dynamiskt och vilar i dem en längre stund. Vi använder också ljud, mantras och affirmationer under övningarna för att få en djupare upplevelse. Yoga Nidra är en del av workshopen liksom pranayama och meditationen Metha Bhavana (kärleksfull meditation).

 


Nataraja Dance & Yoga Space - 2016