Sitges

Anmälan


Anmälan till retreat och kurser sker, om inte annat anges, via anmälningsformuläret.

Yogaresa till Spanien 27 oktober - 1 november 2017


Följ med yogalärarna Maria Isefält och Susanne Sällström till vackra Sitges utanför Barcelona i höst! Vi praktiserar yoga morgon och kväll på en terrass med fantastisk utsikt över havet och bergen. På förmiddagarna finns möjlighet till ett jazzdanspass med Maria som är utbildad inom Simonsontekniken (www.lynnsimonson.com/). Eftermiddagarna bestämmer du över själv, du kan till exempel njuta av poolbad på hotellet eller så kan du vandra ned till havsstranden i Sitges efter att ha ätit lunch i byn.


Vi börjar kl.16:00 på fredag 27 oktober med att samlas på The Villa Sunlight, ett hotell som ligger i en bergssluttning med fantastisk utsikt över Sitges och havet. Efter att ha presenterat oss för varandra fortsätter vi med ett pass med yoga, avslappning och meditation på en av terrasserna där. Vi avslutar dagen med en middag med olika hemlagade tapasrätter.


De följande dagarna blir vi serverade en rejäl frukost varje morgon samt en trerättersmiddag på ytterligare två av kvällarna. Middagen på måndagen, då vi har en ledig dag, kan beställas på hotellet mot en extra avgift. Lunch brukar vi äta på en av de mysiga restaurangerna vid havet i Sitges.

Fredag 27 oktober


16:00  Samling på The Villa Sunlight


17:00  Klassisk yoga, meditation och avslappningen Yoga nidra


19:00  Välkomstmiddag
Lördag 28 oktober och söndag 29 oktober:


07:30 Klassisk yoga, meditation och avslappning


09:00 Frukost


11:00 Jazzdans enligt Simonsontekniken på dansstudion i Sitges


12:30 Egen tid


17:00 Klassisk yoga/ Yinyoga och avslappningen yoga nidra


19:00 Middag - obs! på lördagen äter vi middag på en restaurang i Sitges. Denna betalar du själv.
Måndag 30 oktober:


07:30 Klassisk yoga, meditation och avslappning


09:00 Frukost


10:00 Ledig dag


19:00 Middag på hotellet för dem som vill (behöver förbeställas dagen innan)
Efter frukost på måndagen är det ledigt hela dagen för egna aktiviteter. Det är en kort tågresa in till centrala Barcelona ifall du vill upptäcka staden med alla dess sevärdheter. En annan möjlighet är en utflykt till ett närliggande buddistiskt kloster; eller så kan du bara ta det lugnt vid havet eller vid en pool på hotellet. Middag kan du välja att äta nere i Sitges eller på hotellet (mot extra avgift).
Tisdag 31 oktober:


07:30 Klassisk yoga, meditation och avslappning


09:00 Frukost


10:30 Vandring i närområdet


17:30 Yoga och yoga nidra


19:00 Avslutningsmiddag med fördrink, trerättersmiddag samt vin eller annan dryck


Onsdag 1 november:


07:30 Yoga, meditation och avslappning


09:00 Frukost


10:30 Avslutning


11:00 Avfärd


Vi kommer att passa på att vara ute så mycket som möjligt under dagarna för att njuta av solljuset inför den kommande vintern i Sverige. I Sitges brukar det vara sommarvarmt på dagarna, ca 20 grader i luft och vatten och solen brukar lysa.


Passa gärna på och kom några dagar tidigare, eller stanna några dagar till och besök Barcelona. Eller kom en dag tidigare till Sitges, det är en härlig liten stad vid havet precis söder om Barcelona.


Kursavgift: 2 750 kr (yoga morgon och kväll och två danslektioner på förmiddagarna, samt en vandring)


Boende och halvpension (frukost samt välkomstmiddag, middag söndagen samt avslutningsmiddag ) bokas och betalas direkt till The Villa Sunlight. OBS Boka inget boende förrän du vet att du har fått en plats på kursen.


Resan till Barcelona bokar och betalar du själv, det kostar ca 1500 kr tur och retur om du bokar i god tid. Vill du bli hämtad från flygplatsen går det bra för 450 kr från Barcelona flygplats, även detta bokas med Villa Sunlight.


Varmt välkommen!


Maria och Susanne


Susanne Sällström har lett kurser i yoga under 15 års tid enligt den klassiska Satyanandatraditionen. Till vardags arbetar hon som lärare på en folkhögskola i Stockholm. Hon har även erfarenhet av att leda vandringsresor i Spanien. (tror det fanns en bild på susanne förut, jag sökte på google då kom bilden upp men hittar den inte någon annanstans.

Nataraja Dance & Yoga Space - 2016