Om Matrika Shakti - Maria Lindh Isefält

Matrika Shakti - Maria Lindh Isefält

Jag, Matrika shakti - Marila Lindh Isefält, har dansat sedan jag var två år gammal och har fortsatt dansa genom livet, och vill dela med mig av den glädje dans ger och ett sätt att utrycka känslor. Jag utbildade mig till dansare på Performing Arts School och sedan till danspedagog i barndans och jazzdans på Danshögskolan och vidare till Simonson lärare för Lynn Simonson i New York.

 

Sedan 1994 har jag praktiserat yoga vilket har hjälpt mig genom livet. Eftersom yogan har hjälpt mig att må bättre vill jag förmedla detta till andra och vidareutbildade mig till yogalärare inom Satyananda yoga traditionen för Swami Omananda och även till Yin yoga lärare för Magdalena Mcweld.

 

Jag brinner för att hjälpa människor att må bra, både fysiskt mentalt och själsligt.


Efter min egen graviditet och förlossning så vill jag hjälpa andra gravida till att må så bra som möjligt under graviditeten och ge verktyg att använda under förlossningen, vilket har lett henne till att utbilda sig till gravidyogalärare för Elisabeth Serander, gravidmassör för John Carrier och jag går nu en doula utbildning på Odis.

Nataraja Dance & Yoga Space - 2016